27 september 2017

Ciao Café!

Ciao Café is weer terug in de ‘Weide Wereld’!

Donderdag 26 oktober 2017 maakt het Ciao café weer een frisse start bij buurtcentrum De Weide Wereld.
Ciao café is een ontmoetingsplek voor buurtbewoners met én zonder beperking uit Vleuten-De Meern. Tijdens Ciao Café doen bezoekers gezamenlijk boodschappen, maken een maaltijd klaar, eten met elkaar of doen een spelletje.

Iedereen is welkom vanaf 16.00 uur. Rond 19.30 uur sluiten we af met koffie. de kosten bedragen 5,- per keer (dit is exclusief drankjes). Je kan ook een strippenkaart kopen. Deze zijn goed voor 4 x deelnemen.

Adres

Buurtcentrum De Weide Wereld
Teunisbloemlaan 50
vleuterweide

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nel Tuithof via: t.tuithof@tazorg.nl of stuur een whatsapp naar 06 45743966.